Despre noi

VIZIUNE

Obiectivul nostru este de a oferi servicii ce depasesc asteptarile clientilor nostri. In timp ce calitatea superioara a serviciilor este preocuparea noastra principala in toate proiectele executate aspectele sociale si de protectie a mediului sunt de asemenea subiecte importante in toate activitatile pe care le desfasuram. Dezvoltam si construim in armonie cu natura pentru a oferi un mediu mai bun, un mediu ce aduce un plus de valoare vietii si imbogateste experienta de a trai. Lucram la cel mai inalt nivel al integritatii si oferim o calitate a vietii plina de satisfactii si beneficii pentru clientii nostri, furnizori, comunitate si angajati. Politica noastra de lucru se bazeaza pe respect, etica si responsabilitate.

ECHIPA

Dispunem de specialisti de inalta calificare si de o echipa manageriala de elita. Structura personalului angajat al firmei poate varia in functie de lucrarile contractate, in acest moment avand peste 100 de angajati.
Marian Radulescu

Marian Radulescu

Productie - Manager Departament

Catrinel Gheorghe

Catrinel Gheorghe

Aprovizionare – Manager Departament

Ioana Paun

Ioana Paun

Financiar - Contabil - Manager Departament

Mihai Andries

Mihai Andries

Resurse Umane - Manager Departament

PARTENERIATE

Parteneriate strânse cu furnizori de top bine aleşi şi verificaţi în timp, confera garantia materialelor folosite.

DOTARI

Liant Construct isi administreaza propriul parc de masini si utilaje pentru constructii civile, industriale.

SERVICII


Servicii oferite de firma noastra:

  • Etapa preliminară, anterioară construcţiei propriu-zise poate include revizuirea documentaţiei, estimarea costurilor, planificarea proiectului şi programarea etapelor, evaluarea conditiilor existente, coordonarea anterioara a proiectului, si crearea de strategii pentru a intampina cerintele clientilor.
  • Proiectare si Execuţie Avem cunostinte aprofundate ale procesului de proiectare si execuţie, si capacitatea dovedită de a livra cu succes proiecte adaptate nevoilor clienţilor din punctul de vedere al costurilor, la un nivel calitativ ce depaseste asteptarile acestora.
  • Antreprenoriat general Liant Construct realizează şi înaintează propuneri pentru proiecte în sistemul tradiţional proiect - livrare, ce utilizează serviciile unui antreprenor general, contractând lucrările direct cu proprietarul, pentru a realiza proiectul ca antreprenor independent.
  • Liant Construct adaptează dinamic şi continuu fiecare aspect al procesului de livrare a proiectului, pentru a se asigura că oferă clientului servicii la cel mai înalt nivel calitativ, dar şi la preţurile cele mai competitive.
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.